Oana Roman poate că este în regulă din multe puncte de vedere, dar nu și din punct de vedere al sănătății. Vedeta este o femeie foarte ocupată, dar astăzi își va găsi timp să meargă la medic, pentru a-și face o serie de analize. Partenera de viață a lui Marius Elisei nu se simte deloc bine și a recunoscut acest lucru, în fața oamenilor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Fiica lui Petre Roman nu este în apele ei, iar oboseala a început să își spună cuvântul, deoarece în ultima vreme muncește încontinuu și nu primește ajutor din partea nimănui. Nu doar ea a remarcat faptul că nu este bine, ci și oamenii din jurul ei și-au dat seama de asta. S-a decis să se ducă azi, de dimineață la spital, pentru a-și face o serie de analize, pentru că îi este teamă să fie ceva grav.

Oana Roman, probleme grave de sănătate

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus Oana Roman, pe rețelele sociale.

Oana Roman are probleme cu tiroida și a avut, de asemenea, o hipertiroide pe care a tratat-o. Au trecut mai bine de doi ani, de când nu și-a mai făcut analize. Acum, se teme că din cauza întâmplăroilor din ultima vreme, dar și din cauza stresului tiroida ei s-ar fi putut deregla. Așa că vrea să se asigure că totul este în regulă.

”Probabil că mulți din voi știți că eu am avut probleme cu tiroida, am avut o hipertiroide pe care am tratat-o, de doi ani nu mi-am mai făcut analize, am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, mult stres, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iar, de asta vreau să-mi fac analize să știu exact”, a mai spus Oana Roman, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.