Despre Florina Bogdan se poate spune că vrea să stea în anominat, dar adoră să fie flatată. Are și de ce! Soția lui Rareș Bogdan distribuie an de an amintiri de la mare, care mai mult seamănă cu pictoriale incitante, ce îi stârnesc pe admiratori la șiruri de complimente îndreptate spre aspectul ei fizic. Brunetă, cu picioare lungi și forme de invidiat, partenera europarlamentarului liberal poate avea, fără dubii, un loc fruntaș într-un posibil top al celor mai frumoase soții din rândul demnitarilor.

Florina, soția lui Rareș Bogdan, s-a fotografiat în ipostaze fierbinți la malul mării, în costum de baie

În pofida discreției sale, fiind văzută rar la brațul celebrului soț, Florina Bogdan adoră să pozeze în ipostaze senzuale, momentele petrecute la malul mării fiind imortalizate și publicate apoi pe rețelele sale de socializare.

Cert este că toate circumstanțele în care s-a prezentat până acum în costum de baie o califică pentru a deveni model. Unde pui că majoritatea imaginilor de acest gen sunt făcute după ce femeia a născut? Bruneta are alături de Rareș Bogdan doi copii.

Un alt subiect care îi aduce împreună și, paradoxal, îi separă, sunt originile. Bruneta este fiica unui milionar din Cluj, Vasile Andrei Vita, patronul „Vitacom”, una dintre cele mai importane companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice, deci a avut ceva mai multă zestre decât tatăl micuților ei.

Așadar, atunci când vine vorba de bani și aranjamente, ea e cea care îi „taie calea” partenerului. Florina Bogdan deține mai multe afaceri, printre care o cafenea, o florărie și o sală de fitness în București.

„Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea. Vreau să introduc în politică conceptul de `bogat şi cinstit`. Soţia mea este fiica unui milionar clujean”, a dezvăluit Rareş Bogdan într-un interviu acordat lui Mădălin Ionescu.

Rareș Bogdan și Florina s-au căsătorit în anul 2008, făcând atât cununia civilă, cât și două cununii religioase - una ortodoxă și una catolică - toate evenimentele fiind urmate de o petrecere selectă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.