În urma participării sale la Survivor România, Zanni nu s-a ales doar cu marele premiu, ci și cu probleme serioase de sănătate. El a fost printre puținii concurenți care nu s-a plâns niciodată de durerile pe care le avea, în momentele în care simțea că nu mai poate, dar odată ajuns în România a făcut o serie de analize, iar acum urmează niște tratamente pentru a se vindeca.

Fanii acestuia își fac griji serioase pentru el și îl întreabă cum se simte, iar recent le-a mai dat o serie de informații despre situația în care se află. Chiar astăzi a postat câteva imagini din cabinetul medicului, unde a mers pentru a mai face o serie de controale. Artistul are niște infecții, o bacterie în sânge și trebuie să ia antibiotic. A cheltuit o mulțime de bani, dar nu se plânge, pentru că sănătatea este și pentru el pe primul loc.

Zanni, mărturisiri despre problemele sale de sănătate

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc”, a declarat Zanni pe canalul lui de YouTube, zilele trecute.

Zanni nu va scapa de aceste probleme, după ce va termina tratamentele respective, pentru că doctorul i-a zis faptul că va avea dureri toată viața și că va trebui să poarte genunchieră când face efort. Din câte a povestit chiar el, ar trebui să mai participe și alte concursuri, dar nu este sigur că merită să își riște sănătatea pentru alte trofee.

„Mi-a zis doctorul că o sa am dureri toată viața și că trebuie să port genunchieră mereu când fac efort. Am mai multe concursuri la care trebuie să mă duc și acum am așa un semn de întrebare dacă merită să merg sau nu. Oare merită să-mi dau piciorul pentru mai multe trofee?”, a mai zis el recent.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.