Alexandra Stan a spus în repetate rânduri că visează la o familie frumoasă și copii, dar se pare că artista nu poate rămâne gravidă, cel puțin nu pentru o vreme. Cântăreața s-a căsătorit în urmă cu doar trei luni cu Emanuel Necatu și este nerăbdătoare să îi dăruiască soțului ei un copil, dar mai are de așteptat până când acest lucru se va întâmpla.

Alexandra Stan a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a participa la podcast-ul său, de pe YouTube, iar acolo a făcut o serie de dezvluiri neașteptate despre viața sa, despre familia ei, despre trecutul greu, dar și despre multe alte lucruri care le-au dat de gândit fanilor și care prin intermediul acestui videoclip, i-au descoperit și latura sensibilă.

Alexandra Stan ar putea muri, dacă ar rămâne gravidă

După cum bine știți deja, frumoasa vedetă visează la ziua în care va deveni mamă pentru prima dată, dar se pare că nu poate rămâne însărcinată timp de un an. Medicul i-a recomandat să aibă mare grijă, pentru că și-ar putea deregla glanda hipofiză și să facă o tumoare. În cazul în care acest lucru s-ar întâmpla, vedeta și-ar putea pierde viața, așa că nu are ce să facă, decât să aștepte momentul potrivit pentru a face acest pas.

"Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta. Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol.", i-a dezvăluit Alexandra Stan lui Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.