Zanni a început o serie nouă de vloguri pe canalul său de YouTube, în care le răspunde fanilor săi la tot felul de întrebări picante. Acum doar câteva ore, el a postat un nou episod, iar admiratorii lui nu s-au temut să îi adrese cele mai îndrăznețe întrebări, chiar și despre viața lui privată despre care artistul nu a dat prea multe detalii până acum.

Participarea la Survivor România a fost în sine o mare provocare pentru el, pentru că timp de mai bine de șase luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană, a reușit să își depășească limitele. A demonstrat că este un om puternic din toate punctele de vedere și tocmai din acest motiv, fanii lui au vrut să afle ce mai reprezintă o provocare pentru câștigătorul emisiunii de la Kanal D.

Zanni, despre provocările din viața lui

Zanni a fost de părere că este una dintre cele mai grele întrebări pe care le-a primit și la care nu a găsit un răspuns rapid. Apoi le-a spus celor care îl priveau că o provocare ar fi să își facă o relație sau să se împace cu mama care l-a crescut. Tot el este de părere că dacă ar fi acordat prea multă atenție tuturor acestor lucruri, nu ar fi ajuns unde este acum.

„Habar n-am răspunsul la întrebarea asta. Am găsit o întrebare la care nu pot să răspund. Sunt multe provocări, dar nu le mai văd ca pe niște provocări pentru că le fac, nici nu mă mai gândesc. Da, nu mai există… Dacă stau să mă gândesc, că prea mă cred eu de neoprit, nu sunt chiar așa, o provocare ar fi să îmi fac o relație. O provocare ar fi să mă împac cu mama care m-a crescut, deși ne-am cam împăcat așa aparent. Dar noi nu am rezolvat multe probleme din trecut, le-am lăsat nediscutate, nu am discutat de mult. O provocare ar mai fi fost să mă împac cu frate-miu care s-a sinucis, dar acum e prea târziu. Sunt multe provocări din trecutul meu pe care pur și simplu le-am ignorat. Dar hai să nu fiu atât de sincer, că dacă mă gândeam la toate provocările astea până acum poate nu ajungeam unde sunt acum, gândindu-mă că trebuie să îmi rezolv problemele din copilăria mea”, a mărturisit Zanni, în ultimul vlog.

Zanni nu mai vrea relații de moment, ci ar vrea pe cineva care să îi fi alături mereu. Vrea să fie serios, dar consideră că multe femei sunt pe inters și esre foarte greu.

„Dacă eu aș petrece o seară cu o fată necunoscută… Nu este exclus. Deși încerc să nu mă mai văd cu gagici, să nu mai nimic. Vreau să fiu serios, vreau să îmi găsesc o gagică să stau doar cu ea, când mă mut la casa mea să vină la mine. Dar e greu că femeile acum majoritatea sunt pe interes, chiar dacă spui că nu e așa. Nu e așa cu toate, dar majoritatea sunt pe interes și e greu”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.