Alexandra Stan a avut un an care i-a schimbat viața în totalitate. Frumoasa artistă s-a căsătorit acum doar trei luni cu bărbatul vieții sale, Emanuel Necatu. Se consideră o femeie norocoasă, pentru că a reușit în sfârșit să se așeze la casa ei, dar a recunoscut că îi este și foarte greu, având în vedere că nu a mai trecut niciodată printr-o astfel de situație.

Cântăreața a reușit să își deschidă sufletul în fața lui Damian Drăghici, în cadrul podcast-ul său de pe YouTube. Vedeta a povestit despre trecutului ei, a mărturisit că este foarte supărată pe Cătălin Măruță, din cauza faptului că a publicat un material pe care ar fi trebuit să îl dea trei săptămâni mai târziu. Din această cauză, ea refuză acum să mai meargă vreodată în emisiunea lui, de la PRO TV.

Alexandra Stan, despre viața după căsătorie

Pe lângă toate acestea, Alexandra Stan le-a spus tuturor și cum este viața ei de femeie căsătorită și cât de mult s-a schimbat de când s-a așezat la casa ei. Îi este bine, dar a vrut să recunoască și faptul că este foarte greu. Mereu și-a dorit o relație serioasă, de lungă durată, vrea și o familie, vrea un copil și le va avea pe toate alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit, care i-a devenit soț și alături de care se vede trăind pentru totdeauna.

Retail jobs

„E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-a dorit dintotdeauna să am o relație serioasă. Cu toți bărbații cu care am fost am avut o relație lungă, nu știu, trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie, îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult chestia asta. Am crescut cu bunică-mea în casă, cu mama, cu tata, cu soră-mea, suntem mulți”, a declarat Alexandrea Stan în podcast-ul lui Damian Drăghici, de pe YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.