De câteva zile bune, a apărut un zvon conform căruia Viviana Sposub și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, s-au despărțit după doar un an de relație. Tânăra s-a supărat foarte tare pe îndrăgitul actor și l-a blocat pe toate rețelele sociale, nu îi mai răspunde la telefon și nici la mesaje. Întrebarea este - cum s-a ajuns la una ca asta, având în vedere cât de bine se înțegeau cei doi?

Pentru a le da și mai tare de gândit celor care le urmăresc activitatea în mediul online, șatena a șters toate pozele pe care le avea cu George Burcea și, implicit, nu a mai postat niciun Story cu el de la o vreme. Fanii au remarcat imediat acest lucru și au început să le adreseze întrebări legate de relația lor.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi îndrăgostiți

Câțiva apropiați de-ai lor au decis să lămurească pe toată lumea spunând că Viviana Sposub a fost cea care s-a supărat din senin pe actor, dar nimeni nu știe exact motivul. Ar putea fi din cauza unei petreceri la care George Burcea a mers și la care au luat parte doar băieți. Ea s-ar fi enervat pe el, pentru că s-a întors dimineața acasă și nu a vrut să îi mai răspundă la telefon, l-a blocat peste tot.

Cu toate acestea, actorul nu se dă bătut așa cu una cu două și își dorește să mai primească o a doua șansă din partea sa, îi face declarații de dragoste în public și o coplește cu gesturi romantice, în speranța că se vor împăca.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot. George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o sansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, au declarat apropiații celor doi pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.