A venit vremea ca și Alexandra Stan să fie invitata lui Damian Drăghici, în podcast-ul pe care artistul îl găzduiește de luni bune, pe canalul său de YouTube. Acolo, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre multe probleme pe care le-a avut și care i-au dat mari bătăi de cap, inclusiv despre faptul că soțul Andrei, Cătălin Măruță a supărat-o foarte, foarte tare.

Alexandra Stan nu a mai vorbit niciodată până acum despre modul în care i-a greșit Cătălin Măruță în trecut, doar că de data aceasta nu s-a mai putut abține și a răbufnit, dezvăluind lucruri neașteptate despre prezentatorul de la PRO TV. Cântăreața este foc și pară pe el, deși nu s-au certat niciodată.

Alexandra Stan, enervată la culme de Măruță

Se pare că soțul Andrei a trecut peste cuvântul ei și al casei ei de discuri, deși se înțelegeau foarte bine până în clipa aceea. Decizia ei și a managerilor săi nu a fost respectată și se pare că prezentatorul a difuzat un material cu trei săpămâni înainte de termen, chiar dacă Alexandra Stan îi menționase clar data în care l-ar fi putut face public.

Aceasta a fost picătura care a umplut paharul în cazul soției lui Emanuel Necatu, care a spus cu mâna pe inimă că nu se va mai duce în emisiunea lui, nici dacă ar primi toți banii din lume. Gestul făcut de Cătălin Măruță a fost suficient pentru artistă să realizeze ce fel de om este și să nu își dorească să îl mai vadă vreodată.

"M-a supărat foarte tare Cătălin Măruță. Nu ne-am certat niciodată, dar acum chiar nu s-a mai putut. A făcut niște chestii foarte urâte care m-au deranjat, deși noi ne înțelegeam foarte bine. A trecut peste tot management-ul meu, peste casa de discuri, peste deciziile noastre de anu difuza un material, cu toate că i-am menționat data când l-ar putea face public, el l-a făcut cu trei săptămâni înainte. Nu am de gând să mai merg vreodată la o emisiune de a lui, pentru nici un ban din lume.", a povestit Alexandra Stan, în podcast-ul lui Damian Drăghici.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.