Faima a venit la pachet pentru Selly și cu multe responsabilități, având în vedere faptul că o mare parte dintre urmăritorii săi este formată din copii. Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți vloggeri de la noi, el se află și pe lista celor mai criticați, pentru că nu poate fi pe placul tuturor și nu poate mulțumi pe toată lumea. 

Recent, el a postat o serie de mesaje urâte primite din partea oamenilor care nu îl au la inimă și care nu se tem să îi transmită lucrul acesta. Cei mai mulți dintre aceștia l-au jignit în fel și chip și l-au acuzat că poluează planeta. Unii au vrut să îl tragă la răspundere și pentru faptul că nu îi învață nimic bun pe toți copii care îi urmăresc, spunându-i că este inconștient.

Ce mesaje primește Selly de la urmăritori

„Du-te, papagalule! Ești varză, incultule; Circarule, cară-te; Circarule, poluezi planeta noastră în draci. Doi copaci nu plantezi, lichea ce ești; Ai prostit toți copiii, inconștientule”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit vloggerul.

Văzând câtă răutate se ascunde în spatele acestor mesaje, el a decis să le facă publice, dar mai apoi a regretat decizia pe care a luat-o, din cauza faptului că mesajele frumoase pe care le primește nu le postează niciodată. Vloggerul a menționat că apreciază toate cuvintele drăguțe pe care le primește și pe care le citește cu mare drag de fiecare dată.

„Uneori mă gândesc… Bă, primesc atât de multe mesaje frumoase de la oameni. Atât de multe mesaje super-drăguțe, care chiar mă motivează și mă încurajează. Pe alea nu le pun la story, însă mă simt prost după aia că îi pun pe toți plictisiții de hateri. Apreciez fiecare mesaj drăguț și citesc din ce în ce mai mult mesajele”, a precizat Selly, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.