Aurel Pădureanu îi simte lipsa soției sale de când aceasta a plecat în lumea celor drepți. Soțul regretatei Cornelia Catanga nu își mai poate reveni și face orice îi stă în putință pentru a-și mai potoli dorul de femeia pe care a iubit-o mai bine de 30 de ani.

Aurel Pădureanu are grijă cât de mult se poate de mormântul soției sale și merge din trei în trei zile la locul ei de veci, îi duce florile ei preferate. În plus, el are pe cineva ca îi aprinde zilnic candela, la căpătâi, pentru a avea lumină. Bărbatul a mărturisit că nu a avut atât de multe flori, nici când se afla în viață.

Aurel Pădureanu, distrus de dor

"Am avut o căsnicie fericită, îmi este foarte greu fără ea, mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori, câte are acum acolo.", a povestit Aurel Pădureanu pentru impact.ro.

Când i se face dor de Cornelia Catanga, are câteva lucruri de-ale sale pe care le îmbrățișează. El a povestit că nu a îngropat-o cu bijuterii, dar i-a pus sticluța ei preferată de parfum. A păstrat, în schimb, verighetele pe care le ține aproape de inima sa. Nu trece nici măcar o secundă fără să se gândească la ea și îi este extrem de greu.

"Am în șifonier, lângă lucrurile mele, pelerina și haina ei de piele, le îmbrățișez, când mi-e dor. I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul. N-am îngropat-o cu bijuterii, dar i-am pus alături sticluța ei, din parfumul preferat. Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea. Nu există secundă să nu mă gândesc la ea, îmi apare mereu în față. Mark Twain zicea, atât de frumos, și-n același timp, atât de dureros: 'Nu renunța la iluziile tale. Când ele au murit, tu poate mai exiști, dar ai încetat să mai trăiești.'Așa sunt și eu, fără Cornelia mea. A fost o lovitură cruntă decesul ei, n-o s-o uit până când mă duc după ea.", a mai zis Aurel Pădureanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.