Andreea Ioana Moldovan, cunoscută de fani drept Ami, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și nu are nevoie de prea multe prezentări. În ceea ce privește aparițiile sale, artista este foarte discretă și vorbește doar atunci când are ceva important de zis, motiv pentru care este foarte apreciată de urmăritorii ei.

Ami a făcut o serie de compromisuri de-a lungul carierei sale pe care le regretă și acum, doar pentru a nu fi criticată sau judecată de cei din jur. Una dintre cele mai greșeli pe care le-a făcut și despre care crede că i-a controlat o parte din viață a fost să trăiască după scenariul altora și nu după bunul său plac și nu este deloc fericită cu alegerile pe care le-a făcut.

Ami regretă că nu a făcut ceea ce a simțit

Ar fi preferat să facă mereu ceea ce simțea, dar a început să învețe în timp că, de fapt, fericirea sa nu depinde de oameni sau de lucruri, ea fiind singura responsabilă pentru ceea ce trăiește. Mai mult de atât, Ami a povestit că libertatea este cel mai frumos cadou pe care și l-a putut oferi vreodată.

"Una dintre cele mai mari greșeli care mi-a controlat o parte din viață a fost că am trăit după scenariul altora, decât în propria mea poveste.M-am ignorat pentru a nu da greș, pentru a nu fi criticată sau judecată, am făcut mai mult ce mi-au dictat alții și ce a trebuit, nu ceea ce simțeam. De atunci am învățat că fericirea mea nu depinde de oameni sau lucruri, că eu sunt singura responsabilă de ceea ce trăiesc și de felul în care mă simt, iar libertatea e cel mai frumos cadou pe care mi l-am putut face.", a declarat Ami pentru ciao.ro.

Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, artista trece și prin momente grele adesea, dar își revine când merge acasă, acolo unde își găsește de fiecare dată liniștea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.