Gabriela Prisăcariu se află pe ultima sută de metri și este foarte atentă, când vine vorbas despre copilul ei. De la o vreme se agită foarte tare, dar acest lucru se întâmplă și pentru în câteva săptămâni va face cunoștință pentru prima dată cu bebelușul ei. Frumoasa vedetă și soțul ei, Dani Oțil, trăiesc fără îndoială cele mai frumoase momente din viața lor de care se bucură din plin.

Partenera de viață a lui Dani Oțil a ajuns în ultima lună de sarcină și savurează din plin zilele acestea, care i se pare pe cât de frumoase, pe atât de emoționante. Gabriela Prisăcariu și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii sale încă de la început și continuă să o facă, deși de cele mai multe ori a fost criticată din acest motiv. Cuvintele rele venite la adresa ei nu au fost niciodată importante pentru ea, cu atât mai puțin acum când urmează să aducă pe lume un copil.

Gabriela Prisăcariu va deveni mamă în curând

Vedeta a făcut recent o analiză, care se numește monitorizarfea bebelușului și despre care nu a avut nici cea mai mică idee ce înseamnă, până când nu a ajuns în cabinetul medicului care s-a ocupat de ea și până acum. Viitoarea mămică le-a spus fanilor ei că totul este bine și că, de asemenea, i-a auzit inimioara cum bate.

''Haideți că am aflat și ce este cu acea analiză, motorizarea bebelușului, bineînțeles că am primit multe mesaje, de parcă ''Oh my God! Nu știi ce înseamnă?'' De unde să știu? N-am mai făcut asta. Totul este bine, i-am auzit inimioara, nu am contracții. Ei bine, și el este foarte șmecher! A fost super cuminte, în mod normal dimineața este haos.'', a declarat Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.