Zanni a legat prietenii frumoase în cadrul competiției Survivor România. Era foarte apropiat de Sebastian Chitoșcă, Ana Porgras, Cosmin Stanciu, dar și alții. Multă lume s-a întrebat cu care dintre ei a mai rămas câștigătorul concursului, imediat după ce proiectul a ajuns la final. Ei bine, el a vorbit într-un interviu despre cei cu care mai vorbește și acum. Unii nu se așteptau la acest lucru.

Zanni a avut multe conflicte cu foștii lui colegi de echipă, pe lista neagră fiind Elena Marin. Scandalurile dintre ei au ținut până la final, iar cei de acasă l-au judecat aspru pentru atitudinea pe care a avut-o în anumite momente. Ei bine, au existat și foarte multe persoane care i-au intrat pe sub piele lui Zanni, care l-au înțeles și care l-au susținut fără să aștepte nimic în schimb din partea lui.

Zanni, sincer ca întotdeauna

Una dintre calitățile pe care telespectatorii le-au apreciat la Zanni a fost faptul că a este un om sincer și a spus adevărul de fiecare dată, deși acesta a durut. Chiar și după ce a ajuns în România, el a continuat în felul acesta și a făcut o serie de dezvăluiri bombă despre cei alături de care și-a petrecut câteva luni bune din viața sa. La un moment dat, a precizat și care sunt cei cu care încă mai păstrează legătura, iar unul dintre ei este Cosmin Stanciu, Faimosul pe care l-a considerat fratele lui și care s-a comportat ca atare.

"Nu știu cu cine am rămas în relații bune, acest lucru nu se vede a doua zi după ce s-a terminat competiția. Când ai succes, ai câștigat, vine toată lumea și te ia în brațe. Toată viața am învățat că sunt mulți oameni din interes în jurul fiecărui om. Unii joacă atât de bine, încât nu îți dai seama niciodată de acest lucru. Mi s-a întâmplat de multe ori să am oameni alături care au renunțat la mine pentru că s-a stins sau s-a consumat ceea ce vedeau în mine. Aparent, am rămas în relații bune cu Sebi și Cosmin Stanciu, dar vom vedea peste două luni, un an…", a declarat Zanni pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.