Tatăl lui Lino Golden și-a pierdut viața, în urmă cu câțiva ani, iar artistul îi simte lipsa în fiecare zi. Părintele său a pierdut lupta împotriva problemelor de sănătate și a lăsat în urma sa o durere imensă. Fiul lui are momente în care ar vrea ca el să fie prezent, să îi vorbească sau să îl ajute, dar acest lucru nu este posibil.

Când d-abia împlinise vârsta de 18 ani, tatăl lui s-a stins din viață. La un moment dat, fostul protejat al lui Velea a acordat un interviu în care le-a explicat tuturor ce i s-a întâmplat, de fapt, părintelui său care avea peritonetită și a refuzat să meargă la spital. În momentul în care nu s-a mai putut, a fost dus la medic, operat, iar mai apoi a suferit un șoc care i-a afectat creierul.

Lino Golden îi simte lipsa părintelui său

Nu mai recunoștea pe nimeni, iar lui Lino îi era foarte greu să îl vadă în starea aceea, nu putea să accepte faptul că el trece prin așa ceva. Era nevoit să îl mintă ca pe un copil și evita să petreacă prea multă vreme cu el, doar pentru a nu-l vedea cât de mult suferă.„El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău, a mers la spital, l-au operat. Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul, i-a fost afectat capul de un sindrom. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămăsese cu creierul undeva în anii 80′ avea amintiri doar de acolo, a slăbit. Eu, pentru că eram așa mic, muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. Mi-a fost foarte greu, e greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să-ți vezi așa părintele, că nu-și amintește de tine. Trebuia să-l mint ca pe un copil… ”, a spus el potrivit wowbiz.ro.

În memoria celui care i-a dat viață și căruia îi simte lipsa atât de tare, Lino Golden și-a făcut un tatuaj. Artistul a postat o imagine cu acesta pe contul lui de Instagram, alături de un tex care a reușit să emoționeze pe toată lumea. Fanii i-au demonstrat și de această dată că îi sunt alături și i-au transmis toate gândurile bune în comentarii, cu un mare regret în suflet pentru tot ceea ce i s-a întâmplat.

” TATUAJUL ASTA E PENTRU TATAL MEU 💗💔 ODIHNESTE-TE IN PACE 🙏🏼MI-E DOR DE TINE 💔”, a scris Lino Golden, pe contul de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.