Carmen de la Sălciua este o vedetă foarte activă pe rețelele sociale și preferă ca fanii ei să afle cele mai noi informații despre ea chiar din postările sale. Recent, ea a publicat o imagine cu inle superb, despre care mulți au crezut că este un inel de logodnă și s-au grăbit să tragă concluziile. Cei mai mulți dintre admiratorii ei au fost șocați, pentru că nu știau de existența vreunui bărbat în viața sa.

Imaginea cu presupusul inel de logodnă a făcut furori în mediul online. Unii i-au transmis deja și foarte multe mesaje de felicitare, dar au sfârșit prin a fi dezamăgiți, după ce îndrăgita cântăreață de muzică de petrece le-a spus întregul adevăr. Ei bine, Carmen de la Sălciua nu a avut parte de un moment atât de frumos în viața sa, pe care probabil nu l-ar fi ascuns de ochii lumii.

Carmen de la Sălciua, moment de sinceritate

Ca orice femeie, artista visează la acel moment. Își dorește, de asemenea, să își întemeieze o familie. Știe că, mai devreme sau mai târziu, va veni și vreme aceea, dar nu a găsit încă persoana potrivită alături de care să își dorească să trăiască pentru tot restul vieții sale. Este suficient de pregătită pentru toate aceste lucruri, dar mai lipsește partenerul care să fie la fel de pregătit și de dornic precum este ea.

”Deocamdată nu e nimeni. Cred că orice femeie își dorește să fie așa, dar va veni și ziua aia, nu știu când va veni, când va veni omul potrivit, va veni și un copil și un cămin fericit. Îmi doresc să-mi întemeiez o familie și consider că sunt suficient de pregătită să fie și pasul ăsta în viața mea, doar că deocamdată sunt singură, sunt doar curtată. Trebuie să avem o conexiune perfectă, să am ce discuta cu el, să mă facă să râd, să fie la același nivel material”, a spus Carmen de la Sălciua pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.