Se spune că dragostea durează trei ani. Ei bine, în ceea ce îi privește pe Viviana Sposub și George Burcea, nu a durat decât un an. Cei doi au avut parte de momente frumoase împreună și nimeni nu ar fi crezut că se vor separa atât de repede. Aceștia s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, când au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Anul 2020 a fost unul plin de provocări pentru cei doi foști iubiți. Ei au avut, la un moment dat, COVID-19 și au stat în carantină în apartamentul ei, din București. Au fost câteva zile în care s-au apropiat și mai tare unul de celălalt și în care au făcut tot felul de activități împreună. Păreau foarte fericiți și se afișau tot mai des împreună, iar asistenta TV se atașase și de fiicele pe care fostul ei iubit le are împreună cu Andreea Bălan.

Despărțire neașteptată în showbiz

În ultima vreme, cei doi nu s-au mai afișat la braț, iar imaginile în care apăreau împreună pe rețelele sociale au dispărut. Mai mult de atât, ei s-au scos de la follow. Acestea sunt semne clare pentru toată lumea că povestea lor de iubire a ajuns la final și că nu mai vor să audă unul de celălalt.

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Nici fanii nu au putut fi păcăliți așa cu una, cu două și au remarcat imediat că Viviana Sposub a șters toate pozele în care apărea în compania fostului ei partener de viață. Până în acest moment, niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație în ceea ce privește separarea lor, dar internauții încă așteaptă cu sufletul la gură.

„Vivi când mai pui un story sau poza cu George? Mi e doar de poze cu voi❤️🥺”, i-a transmis o fană în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.