Antonia este mama a trei copii superbi, Maya pe care o are din căsnicia cu fostul ei soț și Dominic și Akim pe care îi are cu actualul ei partener de viață, Alex Velea. Fiica sa locuiește alături de tatăl ei în Italia și reușesc să se vadă destul de rar, iar vedeta a trecut prin momente din acest motiv. A visat mereu să îi aibă alături de ea pe toți cei trei copii ai săi, dar nu este posibil nici acum, după divorț, acest lucru.

Mulți au fost curioși să afle cum se înțeleg copiii Antoniei, având în vedere faptul că nu se văd prea des și nici nu petrec foarte mult timp împreună. De fiecare dată când apar pe Instagram pare că au o relație extrem de bună, iar iubita lui Alex Velea a vorbit despre acest lucru, într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Antonia are niște copii de nota 10

În primul rând, Antonia a vorbit despre modul în care se înțeleg băieții săi. Cei mici se iubesc mult, se joacă împreună, se susțin și sunt mai tot timpul împreună. Cei mici au fost invățați de părinții lor să facă mișcare de mici, astfel că Velea și Antonia îi duc la înit, la baschet și chiar îi iau cu ei la sală.

"Se înțeleg foarte bine, se joacă împreună, se ajută, se susțin, au activități comune, sunt mai mereu împreună când nu sunt la școală, respectiv grădiniță. Se iubesc mult și mă bucur să îi văd așa. Nu e o diferență de vârstă atât de mare între ei. Amândurora le place muzica, sunt înnebuniți să asculte muzică, să danseze. Bineînțeles, le place să se joace, să se uite la desene animate. În rest, îi ducem și la înot, și la sală cu noi, dar fac și baschet.", a povestit Antonia pentru viva.ro.

Când Maya vine acasă, în România, Dominic și Akim vor să stea tot mai mult cu ea, să se joace și sunt extrem de fericiți. Mama lor este fericită să îi vadă atât de apropiați. Se pare că băieții ei au înțeles faptul că Maya are un alt tată, că locuiește în Italia, că acolo s-a născut și că acolo merge la școală, dar este de părere că sunt mult prea mici să înțeleagă anumite detalii.

"Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult. Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo.", a mai declarat ea pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.