De când Josephine a venit pe lume, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat în totalitate. Aceștia și-au dorit foarte mult să aibă un copil, dar nu s-au gândit și la problemele pe care le vor avea după nașterea fiicelor lor. Gina Pistol se dedică în totalitate creșterii micuței și nu s-a temut să discute în mediul online și despre situațiile mai puțin plăcute prin care a fost nevoită să treacă.

Fanii Ginei Pistol au admirat-o de fiecare dată pentru sinceritatea de care a dat dovadă. Imediat după nașterea fiicei sale, ea le-a povestit despre cât de grea a fost perioada de recuperare, iar mămicile care o urmăresc i-au înțeles durerea. Alții, în schimb, au criticat-o dur, din cauza faptului că le povestea toate acele lucruri, fiind de părere că nu ar trebui să se vaite și dacă îi este greu, de ce a mai făcut copil.

Ce alte probleme mai are Gina Pistol, după ce a născut

Partenera de viață a lui Smiley nu a pus niciodată accentul pe cuvintele rele venite din partea internauților. Ea nu s-a oprit din a le prezenta oamenilor și momentele mai puțin plăcute, după ce a născut. Se pare că, în ultima vremea, ea se confruntă cu căderea părului, pentru care urmează o serie de tratamente, pentru a-l găsi pe cel mai eficient dintre ele. Părul este foarte important pentru ea și nu își dorește să să confrunte cu o cădere masivă a acestuia.

„Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului. Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine. Părul devine puternic, strălucitor, mai rezistent la deteriorare și ușor de pieptănat., a spus Gina pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.