Andreea Mantea a încercat să nu își țină copilul departe de tatăl lui, indiferent de neînțelegerile pe care ea le avea cu acest bărbat. În ciudat eforturturilor sale, se pare că David nici nu a mai vrut să audă de părintele lui. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, bruneta a spus adevărul despre relația dintre fostul ei partener de viață și băiatul său.

Andreea Mantea s-a îndrăgostit de tatăl copilului ei, acum mai mulți ani de zile. Ea crede că acum că s-au întâmplat lucrurile în felul acesta, pentru că nu avea altceva mai bun de făcut, pentru că se plictisea. S-a lăsat purtatpă de val, dar în momentul în care au dat ochii cu realitatea, ei au realizat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt și fiecare a luat-o pe drumul său. Vedeta a acceptat multe lucruri urâte din partea lui, dar se bucură că într-un final și-a dat seama că nu îi făceau deloc bine.

Andreea Mantea a vorbit despre sincer despre trecutul ei

”Niște oameni foarte buni au creat acea magie între noi. Pe mine m-a prins pe picior greșit și probabil foarte plictisită. E crunt că spun lucrurile astea acum, nu? Am lăsat lucrurile să intre în viața mea într-un moment în care avea prea mult loc. Dacă eram prinsă în ceva, probabil nu mă interesa. Dar pentru că aveam prea mult timp și a fost și contextul de așa natură, m-am lăsat dusă de val și am zis „da, sunt îndrăgostită, da, e minunat, este fantastic”. Când am pus piciorul în România s-a dus magia și atunci am deschis ochii și ne-am despărțit, ne-am văzut fiecare de drumul lui. Doar că acele apariții care erau în contract ne-au făcut să ne reîntâlnim și să ne reîntâlnim și să ne aducem aminte și cam așa sunt fetele astea crescute cu tați mai duri. Cumva noi căutăm același model, să fie dur, să îți interzică lucruri. Cumva mie îmi plăcea că îmi interzicea lucruri, e și asta o boală. E bine că m-am trezit și e bine că am conștientizat lucrurile astea. Și am zis stop. Dar ne tot reîntâlneam, ne reîntâlneam și când ne-am întâlnit ne-a fost prea dor unul de celălalt. Și după ce ne-a fost dor ne-am văzut de drum”, a povestit Andreea Mantea pentru theXclusive.

Fiul ei, David, nu este interesat de ceea ce face tatăl lui, nu îl interesează și nici nu vrea să audă de acesta. Când trebuia să meargă în vizită la el, refuza să plece și se prindea de draperii și începea să plângă. Cu toate acestea, ea îl trimitea pe David la el, fără să își dea seama că, de fapt, îl chinuia. De când nu mai merge la el, cel mic s-a schimbat complet și este mereu cu zâmbetul pe buze și nu mai este introvertit.

”Copilul nu întreabă „unde e tata?”. Întreba. Nu vrea să știe de tata, nu îl interesează, nu vrea să audă. Când trebuia să plece la el se prindea de draperie și ținea foarte strâns și plângea. Și eu toate astea tot i-l dădeam pentru că m-am luat după gura lumii. „Trebuie să aibă copilul o legătură cu tatăl”. Nu, nu trebuie, cine a zis?! Este greșit! Depinde cine este tatăl, cum este tatăl, ce fel de legătură vor avea. Mi-l aducea și era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu comunica. Acum nu se mai văd. Era alt copil și mă speria. El e un copil cu zâmbetul pe buze, întreabă tot timpul. Un copil care încetează să mai vrea să afle lucruri, să vorbească, nu este bine. Nu mai era copilul meu și nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Practic chinuiam copilul și îl dădeam unui necunoscut. Și era atât de supărat… Când am luat eu hotărârea și am făcut așa cum am zis eu, așa a fost cel mai bine”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.