Recent, Ana Porgras a postat o imagine cu un bărbat misterios, în mediul online. Internauții i-au sărit imediat în cap, spunând că acela ar fi, de fapt, bărbatul cu care fosta campioană a României vorbea prin mesaje, în seara finalei Survivor România. Mai exact, că el era cel care îi trimitea mesajele pe care le-a văzut Zanni și din cauza cărora s-au certat cei doi Faimoși.

În plus, au început să apară tot felul de știri despre presupusul ei iubit, motiv pentru care fosta concurentă de la Survivor România s-a enervat extrem de tare și a dat o serie de declarații foarte dure. Vedeta a încercat să lămurească pe toată lumea spunând că persoana respectivă nu are nicio legătură cu ea și nici nu este partenerul său de viață. Mai mult de atât, ea a ținut să mai precizeze că mesajele pe care le-a citit Zanni și despre care toată lumea discută nu erau de la cel despre care s-a spus că este iubitul ei.

Ana Porgras s-a enervat pe Zanni

"În urma articolului apărut la dumneavoastră pe site despre mine și “noul meu iubit”, aș vrea tare mult să clarific lucrurile și să vă spun că persoana respectivă, apărută în articolul dumneavoastră nu este iubitul meu și nu avem nicio legătură, asta în primul rând. În al doilea rând: mesajele primite de mine și văzute de Zanni nu erau de la persoana pe care ați publicat-o voi cum că ar fi iubitul meu!", a transmis Ana Porgras, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește declarațiile pe care Zannidache le-a dat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Ana Porgras a spus că nu este nimic adevărat din ceea ce a povestit el. Ea a spus că nu au existat mesaje în care cineva o înjura și căruia ea îi spunea că vrea să mai apară la televizor. Ea crede că fostul ei coleg de echipă vrea doar să îi facă rău prin intermediul acelor minciuni.

"Și nu în ultimul rând, ceea ce a declarat Zannidache despre mesajele văzute la mine în telefon sunt niște afirmații total neadevărate, nu au existat niciodată mesaje în care cineva mă înjură pe mine sau în care eu spun “că vreau să mai apar și eu la televizor” nu a existat niciodată așa ceva. Mi se pare exagerat sa încerci sa faci rău cuiva spunând niște minciuni atât de mari. Așa că vă rog din suflet să ștergeți articolul anterior, pentru că nu e fondat și nu mi se pare corect să implicăm alte persoane, care nu au nicio legătura cu această poveste!", a declarat Ana Porgras, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.