Maria Chițu este în culmea fericirii, pentru că se pare că are un nou iubit despre care a refuzat să dea mai multe detalii, până în clipa în care va fi sigură că totul merge așa cum trebuie între ei. Ea s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Survivor România și a reușit să cucerească mulți bărbați datorită frumuseții sale.

Fără nicuun fel de îndoială, Maria Chițu a fost una dintre cele mai puternice femei de la Survivor. Ea a demonstrat că le poate face față cu brio Faimoaselor pe care le-a învins în repetate rânduri pe traseu. Războinica s-a înțeles la început bine cu toată lumea, fiind puțin mai apropiată de Albert Oprea cu care fanii emisiunii de la Kanal D credeau că va avea o relație, după ieșirea lor din concurs.

Maria Chițu, declarații despre partenerul ei de viață

Nu a fost deloc așa, pentru că vedeta s-a certat mai apoi cu colegul ei din tot felul de motive. A fost acuzată de ceilalți că a venit cu o strategie de acasă și s-a împrietenit cu favoritul publicului, doar pentru a-i câștiga pe cei de acasă, drept dovadă a și ieșit preferata publicului, după ce a sărit în apărarea Războinicului. De când s-a întors în România, viața ei s-a schimbat complet și se pare că are deja un iubit despre care nu a vorbit prea mult. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar Maria Chițu este foarte curioasă cum va decurge relația lor.

„Mă văd cu un băiat în perioada asta, el este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră”, a spus Maria Chițu, potrivit wowbizro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.