Pentru Andreea Mantea începuturile carierei sale nu au fost deloc unele ușoare, iar când și-a amintit de vremurile acelea, ea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. În cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentatoarea a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre perioada respectivă și le-a spus tuturor cum a reacționat tatăl ei, după ce a aflat că ea a pozat în Playboy.

Invitată în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Mantea și-a deschis inima în fața subcriberilor și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa și despre începuturile sale. Ei bine, se pare că nu i-a fost deloc ușor să ajungă unde este acum, iar de cele mai multe ori, oamenii au criticat-o pentru alegerile pe care le-a făcut, fără a avea idee ce se ascundea în spatele deciziilor sale.

Andreea Mantea, mai sinceră ca oricând

” Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy. Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Cumva cam toate trebuiau. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. „Păi scrie în contract”. Și scria, într-adevăr. Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc. Eu îmi vedeam de facultate”, a spus Andreea Mantea, în cadrul emisiunii de mai sus.

Când s-a ivit oportunitatea de a face parte dintr-un proiect pentru o emisiune, s-a dus fără să știe că va fi nevoită să pozeze în Playboy. Nu își dorea lucrul acesta, dar scria în contract și nu s-a putut opune. A încercat toate variantele, dar este de părere că oamenii respectivi i-au spălat creierul, iar ea nu făcea altceva decât să îi lase. Părinții ei nu au fost de acord, oar tatăl ei a văzut poza cu fiica sa în ziar, iar mai apoi i l-a trântit în ochi, pentru că nu îi venea să creadă.

”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul ca el să nu poată să vadă. (…) Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis „Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?”. Și i-am zis „Să-ți arăt că pot”. Și mi-a zis „Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție își va fi și mai rușine”, a mai povestit Andreea Mantea în emisiunea ”În Oglindă”.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.