De când Gina Pistol a adus-o pe lume pe fiica sa și a lui Smiley, Josephine, multă lume vrea să îi vadă chipul. Cei doi și-au propus să îl țină ascuns pentru multă vreme și ori de câte ori vedeta alege să mai posteze o imagine cu cea mică, unii speră să fie cu fața ei. Ei bine, recent, ea a decis să le mai arate internauților o imagine unică, dar nici de această dată nu i se vede chipul, așa că admiratorii ei au fost dezamăgiți.

Faptul că Smiley și Gina Pistol nu vor să le arate oamenilor chipul fiicei lor a creat un val de reacții în mediul online. Unii i-au criticat dur pentru alegerea lor, mai ales că ei au postat fotografii cu Josephine, doar că fără a-i lăsa fața la vedere. Alții, în schimb, le-au înțeles alegerea și sunt și ei de părere că este mult prea mică pentru a fi expusă pe social media, chiar dacă multe proaspete mămici nu se tem să facă lucrul acesta.

Gina Pistol, o nouă imagine cu fiica sa

În urmă cu doar câteva ore, partenera de viață a lui Smiley a urcat pe Instagram o poză cu micuța, în care ea stătea cu spatele. În dreptul acesteia, prezentatoarea le-a spus fanilor săi că are telefonul plin de poze cu Josephine și că de când a venit pe lume, ea este cea mai importantă și primește cea mai multă atenție. Fanii celor două vedete speră să se decidă cât mai curând să le-o arate pe cea mică, pentru că sunt foarte curioși.

„Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însă toate pozele-s cu ea. Sfârșit de vară, 2021. Eu si fiica. Vedere de la mare”, a scris Gina Pistol pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.