Andreea Mantea este genul acela de persoană care își păstrează de fiecare dată zâmbetul pe buze, dar numai ea știe prin câte greutăți a trecut de-a lungul vieții sale. Prezentatoarea a fost invitată recent în cadrul emisiunii „În Oglindă”, de pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre toate lucrurile care au stat în calea fericirii sale, dar și despre multe altele. Ea a avut lacrimi în ochi aproape tot interviul, semn că îi este greu să își amintească de toate momentele din trecut.

Pe Andreea Mantea o cunoaște toată lumea, dar foarte puține persoane au idee cu cât de multe situații neplăcute s-a confruntat până a ajuns unde este acum. Deși nu i-a fost întotdeauna bine, a avut mereu capul sus și a luptat pentru binele său și pentru cel al copilului ei, care este cea mai importantă ființă din viața sa și pentru care este în stare de orice.

Andreea Mantea, declarații cu ochii în lacrimi

Ei bine, se pare că nașterea lui David a fost cel mai greu moment din viața sa, mai ales că știa încă de la început că va fi nevoită să îl crească de una singură. Ea și Cristian Mitrea își spuseseră adio la vremea aceea, iar ea a născut singură, fără ca nimeni să fie alături de ea și să o sprijine când avea cea mai mare nevoie de ajutor. Se pare că nici fiul ei nu este atașat de tatăl său pe care nu vrea să îl vadă. Se pare că atunci când trebuie să meargă la el, preferă să facă orice altceva.Când va mai crește, ea va avea grijă că David să afle tot adevărul despre situația dintre ea și fostul său partener de viață.

”Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare”, a spus Andreea Mantea, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.