Catalin Măruță a purtat recent o discuție cu Cristian Andrei, un psiholog foarte cunoscut, despre problemele pe care le-a întâmpinat în creșterea fiului său. Se pare că David nu îl ascultă de fiecare dată și are momente în care nu mai știe ce măsuri să ia, pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum ar trebui.

Andra și Cătălin Măruță se află pe lista celor mai urmărite cupluri de la noi din țară. Ei au adus pe lume doi copii, David și Eva, a căror creștere le-a dat de cele mai multe ori bătăi de cap. Au încercat să fie mereu un exemplu demn de urmat pentru cei mici, dar au avut parte și de multe surprize neplăcute, pentru că nu totul este lapte și miere în familia lor, așa cum ar crede cei mai mulți dintre admiratorii lui.

Ce spune Măruță despre fiul lui

Îndrăgitul prezentator a mărturisit că are și el probleme când vine vorba de cei mici, în clipa în care Cristian Andrei a început să îi spună că este foarte important ca părinții să aibă habar cum să li se adreseze copiilor, pentru ca ei să înțeleagă ceea ce este bine și ce nu. Fiul lui adoră să stea pe calculatoru și să se joace și refuză să facă orice alte activități, iar el are zile în care-i spune să se oprească, dar lucrurile nu merg așa cum ar spera.

„Acuma îmi dau seama că discuția asta mă ajută foarte bine să mă înțeleg și pe mine în dialogul pe care îl am cu copiii mei. Pentru că și eu am momente când se joacă David pe calculator și zic, David, gata! Haide să ne spălăm pe dinți! Nu observ un entuziasm ca și cum a zis tata, gata, închidem calculatorul și mergem să ne spălăm pe dinți. Dar dacă îi zic: cât vrei să mai stai? Și el zice zece minute. Și zic, ok, vezi, zece minute și gata”, a dezvăluit Măruță în podcast-ul cu renumitul psiholog, de pe YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.