Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, dar oricât de mult ar iubi-o lumea, vedeta nu scapă de criticile dure ale oamenilor care o urmăresc. Recent, ea a tot postat imagini în care le-a arătat fanilor ei cât de mult a reușit să slăbească și cât de bine se simte în corpul ei, dar se pare că aceștia nu s-au bucurat pe cât credea de reușita ei și i-au adresat cuvinte dure.

Adda a slăbit spectaculor, dar pentru că și-ar fi dorit, ci doar pentru că suferă de o boală rară despre care a vorbit în repetate rânduri și care i-a dat mari bătăi de cap. Vedeta a scăpat de kilogramele nedorite și a văzut partea bună a lucrurilor, deși situația este mult mai gravă decât pare. Frumoasa artistă este aproape de nerecunoscut, iar internauții se pare că o plăcea mult mai mult înainte de arăta atât de bine.

Adda, criticată din cauza acestei imagini

„Sunt profund intristata de aceasta problema din viata mea… 🤦‍♀️🙁😂”, a scris Adda în dreptul imaginii.

Soția lui Cătălin Rizea a fost nevoită să facă multe modificări în garderoba sa, pentru că hainele pe care le avea îi sunt mult prea mari, dar se bucură de felul în care arată. Ultima imagine pe care a postat-o în mediul online a stârnit, însă, o serie de controverse, pentru că mulți sunt de părere că nu mai vorbește despre nimic altceva în afara faptului că a slăbit și i-au transmis că devine deja penibilă.

”Ne-ai cam zăpăcit cu "slăbitul" ăsta...altceva nu mai știi să postezi? Ok, am înțeles, ai slăbit, bravo, dar gata...Adică nici măcar dacă ai fi făcut-o din ambiție nu ar fi fost cazul să te lauzi sau să insiști atât pe acest subiect. Devii puțin penibilă. Te urmăresc ca artist, dar ca persoană, cu fiecare postare de a ta legată de cum arăți acum, îmi lasă impresia că ești superficială. Expune-ți alte valori...”, i-a transmis cineva în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.