Momente de panică pentru Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu. Fiica lor a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a simțit extrem de rău cu o seară în urmă. Neștiind ce este de făcut, părinții eu au solicitat ajutorul medicilor, iar bruneta s-a enervat extrem de tare, fiind nevoită să apeleze de trei ori la salvare.

Andreea Tonciu ține foarte mult la copilul său și face tot ceea ce îi stă în putință, pentru ca Rebecăi să îi fine. Vedeta are ceva probleme cu micuța ei și a chemat salvarea, pe care a așteptat-o mai bine de trei ore și jumătate și nu venea. S-a enervat extrem de tare și a transmis un mesaj dur în mediul online, vizibil enervată de întreaga situație. Este de părere că este inabsibil să se întâmple una ca asta, în condițiile în care un copil are nevoie de îngrijiri medicale.

Andreea Tonciu a sunat de trei ori la salvare

De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept.", a zis vizibil enervată vedeta, pe Instagram.

Când vine vorba despre fiica sa, vedeta se sperie foarte repede și încearcă să ia măsurile necesare pentru rezolvarea problemei, dar sunt anumite situații care nu depind de ea, exact așa cum s-a întâmplat și de data aceasta. Chiar și când vine vorba despre o simplă răceală, ea simte că trebuie să rezolve totul cât mai repede cu putință.

„Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!", spunea ea acum ceva timp, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.