Cearta dintre Zanni și Ana Porgras continuă pe rețelele sociale, chiar în văzul fanilor. Artistul a mărturisit într-un interviu pe care l-a acordat recent ce anume scria în mesajul pe care l-a citit pe telefonul fostei campioane a României. A fost dezamăgit în clipa în care și-a dat seama de realele sale intenții și a preferat să nu mai discute cu fosta lui colegă de la Survivor, deși a recunoscut că și-ar fi dorit ceva mai mult de la ea, într-un fel sau altul.

După ce Ana Porgras a urmărit interviul oferit de Zanni, nu s-a putut abține să nu reacționeze și la cele spuse de câștigătorul Survivor România. Ea a ținut să precizeze că a fost rugată să facă parte din proiectul Survivor România, tocmai pentru calitățile sale și pentru cine este, de fapt, iar ea nu a căutat să facă parte din această emisiune doar de dragul de a se pormova, ci a luat-o ca pe o provocare.

Zanni, reacție dură în urma afirmațiilor făcute de Ana Porgras

"Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit!(...) Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni. Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!", a scris Ana Porgras, în mediul online.

Vedeta a mai transmis că, din păcate, în țara noastră sunt promovate doar persoanele care nu au făcut ceva bun în viața lor, ci care doar au apărut de câteva ori la TV și se consideră niște modele demne de urmat. Deși nu a dat niciun nume, a fost foarte clar că se referea la Zanni și la comentariile pe care el le-a făcut despre ea. La scurt timp după ce a făcut postarea cu pricina, Zannidache a mai postat și el un Story în care ruga să fie lăsat în pace, pentru că adevărul este undeva la mijloc.

„Lasă-mă în pace. Adevărul e undeva la mijloc”, a spus Zanni, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.