Alexandra Stan a suferit niște traume în copilărie, peste care se pare că nu a reușit să treacă nici acum în totalitate, chiar dacă a făcut și încă mai face terapie în acest sens. Într-un interviu pe care frumoasa vedetă l-a acordat recent a vorbit atât despre acest lucru, cât și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl ei, spunându-le tuturor ce înseamnă bărbatul care i-a dat viață pentru ea.

Pentru Alexandra Stan copilăria se pare că nu a fost tocmai o perioadă de care să își aducă aminte cu mare drag, deoarece a suferit o serie de traume, care mai apar și acum fie în relația cu partenerul ei de viață, fie în relația cu colegii de muncă. Credea că le-a vindecat, dar este surprinsă să vadă cum apar iar și iar. Din punctul ei de vedere, este foarte important ca atât ea, cât și persoanele care ar trecut prin situații similare să facă terapie.

Alexandra Stan, mărturisiri sincere despre tatăl ei

"Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi. Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu. Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce.", a declarat Alexandra Stan pentru viva.ro.

Soția lui Emanuel Necatu a mărturisit că relația dintre ea și tatăl său este una extrem de bună și îl iubește foarte mult. În ciua celor întâmplate, el va fi mereu eroul artistei, pe care îl respectă și pentru care ar face orice. Blondina este foarte atașată de familia sa și tocmai de aceea, unii oameni cred că va fi o mamă foarte bună.

"Relația între tatăl meu și mine este una super bună, îl iubesc foarte mult. Adică enorm, țin foarte mult la tata; întotdeauna o să rămână Tata. El e eroul meu, am și zis, întotdeauna o să fie.", a mai zis ea pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.