Flick și Denisa Hodișan sunt în culmea fericirii, după ce s-au mutat în apartamentul lor de lux pe care l-au achiziționat de ceva vreme. Cei doi nu aveau nevoie neapărat de o casă mai mare, dar au profitat de ocazie și s-au mutat, iar ea a făcut primele declarații despre pasul cel mare pe care ea și soțul ei l-au făcut recent.

Flick și Denisa Hodișan se consideră niște persoane norocoase, pentru simplul fapt că s-au găsit unul pe celălalt. De când sunt împreună, cei doi au reușit să facă foarte multe lucruri frumoase și au adunat o mulțime de amintiri. Au stat un an în apartamentul din care tocmai s-au mutat, iar vedeta a constatat că au o grămadă de lucruri pe care le-au achiziționat împreună, mai ales că ea nu și-a adus foarte multe lucruri de la Oradea la București când s-a mutat cu Flick.

Denisa Hodișan, primele impresii după ce s-a mutat

”Ne strângem lucrurile dintr-un apartament și le ducem în altul. Nu e nimic special, dar chiar am rămas surprinsă de câte lucruri și câte amintiri am strâns într-un timp relativ scurt, că un an am stat aici. Mai ales că eu când am venit la București, nu pot să zic că m-am mutat, că nu mi-am adus lucrurile de la Oradea, am venit cu o valiză pentru o vacanță, dar am rămas aici, că între timp ne-am căsătorit. Chiar m-am atașat de loc, am primele amintiri aici. Dar evoluăm, mergem mai departe. Nu știu ce va mai urma pentru că noi nici pasul acesta nu l-am făcut programat, noi nu ne-am gândit niciodată că trebuie să ne mutăm și să ne căutăm de nebuni o locuință. Și unde stăm acum e mare și frumos, nu necesita o mutare, dar a venit și am profitat de ocazie. Probabil și următorul pas o să fie o oportunitate de care o să profităm”, a spus Denisa Hodișan pentru antenastars.ro.

Este un pas foarte importat pentru ei și deși s-a atașat de acel loc, ea știe că trebuie să privească înainte. Mutarea nu a fost un lucru planificat, ci s-a întâmplat de la sine. În plus, ea vrea să renunțe la o parte dintre lucurile sale precum haine sau pantofi și a făcut o campanie pe Instagram pentru a-și duce la bun sfârșit ideea. Vrea să le ofere fetelor care o apreciaz și care o urmăresc.

”Am făcut o mini campanie pe Instagram în care dau lucruri importante pentru mine, haine sau pantofi pe care eu i-am purtat în momente importante din viața mea. Era una dintre dorințe să le dau fetelor care mă urmăresc și mă apreciază. O să le dau unor fete care mi-au mai scris și înainte”, a mai spus ea pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.