Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni de televiziune de la noi din țară. Acesta a reușit să se facă remarcat în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci aproape că nu există persoană în România care să nu fi auzit cel puțin o dată de el. Mulți români nu își pot imagina seara de Revelion fără îndrăgitul prezentator pe micile ecrane. Ei bine, se pare că nu aceasta a fost prima lui ocupație.

Dan Negru a mai făcut o serie de dezvăluiri care au reușit să șocheze pe toată lumea. Recent, el a mărturisit care a fost primul loc de muncă și ce făcea mai exact. Moderatorul TV a lucrat la Spitalul „Victor Babeș” pentru câteva luni, deoarece terminase un liceu economic și a fost, pur și simplu, trimis acolo alături de alți colegi de-ai săi de la vremea aceea. Nu se pricepea deloc și a decis să renunțe și să se angajeze la Radio Timișoara, iar mai apoi a intrat și în televiziune.

Dan Negru a vorbit despre începuturile sale

„La începuturile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babeș» și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic. Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune”, potrivit impact.ro.

În clipa de față, televiziunea nu este singura pasiune a sa. Dan Negru se mai ocupă și cu agricultura, pentru că a moștenit această pasiune de la bunicii lui și dă dovadă de o mare pricepere. El cultivă legume și cereale, dar și muncește cot la cot cu oamenii pe care îi angajează să lucreze pentru el. În plus, moderatorul TV crede că aceasta va fi ocupația lui principală, după ce se va retrage din televiziune.

”Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua. Are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei.

Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, au spus apropiați ai lui Dan Negru pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Dan Negru, șoc într-un supermarket din București: Prețul...
Dan Negru, șoc într-un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.