Alin Oprea și Larisa au divorțat oficial! Despărțirea lor nu a fost deloc una ușoară, ci mai degrabă una plină de discuții în contradictoriu. Nu mai este un secret pentru nimeni că între cei doi foști soți au existat tot felul de scandaluri și că aceștia și-au adresat cuvinte dure unul celuilalt, deși acum ceva timp se iubeau la nebunie și părea că totul mergea de minune în ceea ce îi privește.

Deși nu divorțaseră cu acte, Alin Oprea și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei alături de care se pare că este foarte, foarte fericit. Se bucură, de asemenea, că a reușit să divorțeze de Larisa, iar acum poate să își vadă liniștit de viața sa și să nu mai fie tras la răspundere din cauza noii sale partenere de viață. Recent, artistul a oferit și un interviu în care le-a spus tuturor cum s-a simțit în anii pe care i-a petrecut alături de fosta sa soție.

Alin Oprea, primele declarații despre divorț

Alin Oprea a mărturisit că a fost trădat și că Larisa l-a tratat ca pe un „sclav pe plantanție”, iar el nu mai putea suporta toate aceste lucruri venite din partea femeii pe care a iubit-o sincer. El a anunțat, de asemenea, că procesul de divorț a luat sfârșit și că, în momentul de față, ei așteaptă decizia judecătorească. Din cauza faptului că nu a fost tratat cu respect pentru tot ceea ce a făcut io viață întreagă, el a decis să facă partaj și să ia tot ceea ce i se cuvine pe bună dreptate.

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, a declarat Alin Oprea pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.