Ziua de sâmbătă, 14 august, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda. Cei doi îndrăgostiți au devenit oficial soț și soție și nu s-au putut abține să nu posteze o serie de imagini fabuloase de la marele eveniment, unde au participat doar oamenii dragi lor.

Nuntă mare în showbiz. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, iar mai apoi au postat în mediul online o serie de imagini fabuloase, în care apar în cele mai romantice ipostaze, spre bucuria fanilor care erau nerăbdători să vadă care sunt ținutele pe care artiștii lor preferați le-au ales pentru ziua cea mare. Artistul a făcut chiar și o serie de declarații, pe Story, chiar înainte de căsătorie.

Imaginile de la nunta lor au făcut furori pe internet

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. Ia-ți mireasă ziua bună, de la tată, de la mumă”, a spus Edward Sanda pe Story, înainte de marele eveniment.

Fiecare dintre ei a postat câteva imagini de la nuntă, iar mesajele de felicitare au început să curgă încă din primele minute. Cei doi au ales să facă o nuntă simplă, fără tradiții și fără nași, la care nu au luat parte prea mulți oameni, ci doar apropiații lor. Pentru ei nu au contat neapărat persoanele invitate, ci doar iubirea sinceră pe care și-o poartă, iar Edward Sanda a spus, la un moment dat, că în ziua nunții ei sunt importanți și nimeni altcineva.

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră! 💍❤️”, a scris Cleopatra Stratan, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.