Lidia Buble și sora ei, Estera, au acceptat provocarea de a participa la sezonul acesta din Asia Express. A fost o experiență unică și frumoasă pentru ele, dar și foarte grea. Vedetele nu regretă că au luat această decizie, pentru că au reușit să își depășească limitele, să treacă prin situații prin care nu credeau că vor trece vreodată și s-au bucurat de fiecare moment în parte pe Drumul Împăraților.

Ei bine, după ce au stat atât de mult timp împreună, a venit vremea ca ele să își la revedere și în momentul acela niciuna dintre ele nu și-a putut stăpăni lacrimile. Concurentele de la Asia Express au mers pentru câteva zile în vizită la casa părintească, dar acum fiecare se întoarce la treaba ei.

Lidia Buble, moment emoționant alături de sora sa

Lidia Buble le-a povestit fanilor ei din mediul online că ea merge acasă, la București, iar sora ei acolo unde locuiește. Mai în glumă, mai în serios vedeta a spus că Asia Express continuă, dar lacrimile din ochii ei o dădeau de gol că nu se simte tocmai bine. Au stat destul de mult timp împreună, iar acum le este tare greu să se despartă din nou una de cealaltă.

„Eu plec înapoi la București și ea pleacă înapoi acasă. Asia Express continuă, plecăm pe Drumul Împăraților separat. Mulțumesc pentru toate amintirile și pentru tot. Am stat atât de mult timp împreună și acum să plec iar…”, a spus Lidia Buble, pe Story.

Estera s-a emoționat și ea foarte tare și a început să plângă, în clipa în care și-a luat la revedere de la surorile sale. Acestea au făcut câteva poze de colecție împreună, pe care le-au postat pe Instagram și au plecat către casele loc, cu un mare regret în suflet.

„Plâng cât vreau… Acum mergem pe Drumul Împărăteselor, îmi pare rău”, a spus Estera Buble.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.