LilI Sandu este mămică deja de un an. Vedeta și întreaga familie au sărbătorit ziua de naștere a băiețelului ei, acum doar câteva zile. Pe data de 10 august, când toată lumea se distra, vedeta a avut niște dureri îngrozitoare, motiv pentru care s-a speriat și nu a știut cum să reacționeze.

De când a devenit mămică pentru prima dată, viața lui Lili Sandu s-a schimbat foarte, foarte mult. Acum, ea îi dedică tot timpul copilului ei în vârstă de doar un an, are grijă să nu îi lipsească absolut nimic și îl crește așa cum trebuie. Și l-a dorit foarte mult și nu a negat niciodată că și-ar mai dori încă unul, în viitorul apropiat.

Lili Sandu a întâmpinat ceva probleme

Extrem de activă în mediul oline, ea le-a povestit fanilor prin ce situație de coșmar a trecut în ziua aniversării fiului ei. Vedeta a întâmpinat ceva probleme la un sân, pentru că avea o piatră acolo. Se pare că nu mai putea alăpta din cauza unuia dintre canale care se înfundase. A încercat tot felul de metode tradiționale, dar niciunul dintre acestea nu a dat rezultate. Până la urmă totul s-a rezolvat de la sine, iar cel mic a vrut să fie alăptat tot de la sânul respectiv.

„Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân. Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi. Am stat cu varză, cu gheață, după care am aflat că trebuie să pun ceva cald, comprese calde. M-a ajutat foarte mult Thomas, pentru că nu s-a dat bătut și a vrut să-l alăptez de la sânul respectiv.”, a povestit vedeta, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.