Mama Andreei Tonciu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre relația pe care o are cu fiica sa, dar și despre partenerul de viață al fostei concurente de la Bravo, ai stil. Femeia este foarte mulțumită de ea, dar are un lucru care o deranjează totuși la brunetă. Uite despre ce este vorba!

Mamei Andreei Tonciu îi place enorm viața de bunică, mai ales acum nepoțica ei a mai crescut și lucrurile s-au mai relaxat puțin. Despre fiica ei a spus că a fost mereu un copil rebel, care stătea mereu pe lângă ea și care, într-un fel sau altul, credea că i se cuvine totul.

Mama Andreei Tonciu a dat din casă

”Viața de bunică este foarte frumoasă, mai ales că acum Rebeca este mai mare, suntem foarte relaxate. Andreea când era mică era un copil mai rebel, tot timpul lângă mami și să facă ce vrea ea, cum face și acum”, a spus mama Andreei Tonciu pentru antenastars.ro.

Femeia a spus că ea și fiica ei nu doar că se înțeleg de minune, dar sunt și cele mai bune prieteni. De mic copil, Andreea Tonciu a fost foarte sinceră cu femeia care i-a dat viață, atât de sinceră încât îi spunea și când avea o întâlnire cu vreun băiat. Focoasa brunetă nu a adus acasă prea mulți băieți, dar nici cei pe care îi aducea nu o dădeau pe spate pe mama ei. Mama fostei concurente de la Bravo, ai stil este foarte mulțumită de ginerele ei și s-a mirat când a văzut că Andreea are un soț atât de frumos, pentru că ea a fugit merue de bărbații frumoși.

”Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot și când ieșea cu băeiții îmi spunea tot ce făcea. Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă, unii mi-au plăcut, alții nu. Din șapte câți mi-a adus acasă, doi mi-au plăcut, în rest nu au fost ce trebuia. Acum mi-a adus un ginere foarte frumos, neașteptat, ea întotdeauna a fugit de băieții frumoși și acum i-a dat Dumnezeu un băiat superb. Mă bucur că nu a schimbat-o televiziunea și că este un om normal. Sinceră să fiu nu aș schimba nimic la ea, dar mă deranjează tonul ei. Nu ai ce-i face, seamănă cu tatăl ei, e produsul nostru”, a mai zis femeia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.