Viața lui Selly, unul dintre cei mai iubiți vloggeri din România, a fost pusă în pericol, seara trecută. Cineva ar fi vrut să îl omoare pe artist, furându-i prezoanele de la roți. Nu a stat degeaba și a chemat imediat autoritățile, iar mai apoi a tras un semnal de alarmă, pe contul lui oficial de Instagram.

Selly și-a păcălit acum ceva vreme comunitatea că a făcut un accident de mașină. Artistul a îngrijorat pe toată lumea, iar la scurt timp după toată lumea scria despre acest lucru. Mai apoi, a anunțat că a fost o farsă și i-a îndemnat pe internauți să nu mai creadă tot ceea ce văd pe internet. Ei bine, de data aceasta se pare că nu mai este vorba de o glumă, iar vloggerul s-a speriat foarte, foarte tare.

Viața lui Selly a fost pusă în pericol

Artistul a vrut să se asigure după toate cele întâmplate că nimeni nu va mai încerca să îl rănească sau îi omoare furându-i prezoanele de la roți. Se va face o anchetă în acest caz și, de asemenea, se vor lua măsurile necesare, pentru că ar fi putut să i se întâmple ceva grav atât lui, cât li celor din jurul lor. Cel mai probabil, își va ține la curent fanii cu tot ce se va întâmpla, așa cum face de fiecare dată.

Retail jobs

”Va fi o seară mai lungă ca să ne asigurăm pe viitor că pe nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare furând prezoanele de la roți, se face o anchetă să vedem ce s-a întâmplat, că nu e normal, putea să se desprindă roata, să intru într-un șanț, în cineva, să pățesc ceva eu sau altă persoană, plus să pățească ceva mașina, deja nu mai e o glumă, e foarte serioasă treaba”, a povestit Selly, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.