Vlăduța Lupău a simțit nevoia să meargă pentru câteva zile pe litoral, pentru a se distra și pentru a se bucura de aceste zile călduroase de vară așa cum se cuvine. Având în vedere că se află la plajă, fanii ei așteptau cu nerăbdare să vadă tot felul de poze cu ea în costum de baie, dar ea nu are de gând să facă lucrul acesta nici în ruptul capului.

În cazul Vlăduței Lupău, nu se poate pune problema că nu arată bine și că nu ar trebui să aibă încredere în ea din cauza aspectului său fizic. Ba chiar, frumoasa interpretă are un trup de invidiat la care multe femei de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze. Vedeta nu vrea, însă, să mai pozeze în costum de baie, iar internauții care ar fi vrut să mai vadă astfel de imagini pe profilul său au fost curioși să afle și de ce a luat această decizie nepotrivită, după părerea multora.

Vlăduța Lupău le-a zis fanilor adevărul

Cântăreața a avut o vreme în care se poza în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare, iar imaginile în costum de baie făceau ravagii pe internet. Ei bine, la vremea aceea, presa a numit-o ”sexy populăreasa”, lucru care a enervat-o la culme pe Vlăduța Lupău, care a hotărât să nu se mai pozeze vreodată așa, pentru ca nimeni să nu mai aibă ce să comenteze.

”M-a luat presa si mi-a zis sexy populareasa si de atunci am evitat sa mai pozez in costum de baie, nu e ca și cum nu arăt bine, dar n-am mai postat”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.