Tily Niculae și întreaga ei familie s-au infectat, în urmă cu doar câteva luni, cu COVID-19. A fost o perioadă destul de grea pentru frumoasa vedetă, care a fost nevoită să aibă grijă atât de ea, cât și de cei mici. Se pare că băiețelul ei, Radu, a rămas cu sechele după ce a fost infectat, iar ea a vorbit despre starea actuală a micuțului. 

Ei bine, Radu are o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap mamei sale. După cum a povestit chiar ea, acesta trebuie să urmeze un tratament pe care i l-a prescris medicul și, de asemenea, trebuie să aibă mare grijă la alimentație. Cel mic avea deja intoleranță la lactoză, dar recent a mai fost diagnosticat și cu sindromul intestinului permeabil și inflamatoriu, lucru care a complicat lucrurile.

Tily Niculae, despre starea de sănătate a fiului ei

Se pare că micuțul va avea intoleranță la lactoză pentru tot restul vieții sale. Tily Nicula are un program foarte încărcat, mai ales că trebuie să stea cu ochii pe cel mic și gătește în fiecare zi, destul de mult. Nu îi face plăcere să stea atât de mult în bucătărie, dar având în vedere că băiatul ei nu poate mânca același fel de mâncare în fiecare zi, nu are de ales. Radu va mai fi supus unui set de analize peste câteva luni, iar mama lui speră să se vindece.


„Sofia este terminată că este foarte cald afară și copiii nu ies și în mintea ei, evident, (…) nu iese afară pe cât de mult și-ar dori, din păcate. Pe Radu îl alerg, am început tratamentul cu suplimente pentru a-i reface flora bacteriană după infecția cu COVID-19 și pentru a-i ameliora simptomatologia sindromului intestinului permeabil pe care îl are și inflamatoriu. Este pe lactate vegetale, dacă le poți spune așa, pentru că am aflat despre acea intoleranță la lactoză, care este genetică. Din păcate, așa va fi toată viața. Ce să zic, el e bine, maică-sa este… Am un program foarte încărcat, este o perioadă puțin mai dificilă, la modul că nu era suficient că e mic, dar gătesc ca o disperată. Cred că cine se uită la story-ul meu zice că sunt ușor psihopată. Departe de mine să îmi doresc să gătesc ca nebuna, zilnic, dar sunt obligată și forțată de împrejurări. Am o perioadă între 3 și 6 luni, mai vedem după analize, eu sper să rămânem la 3 (râde), ca să pot să îi dau aceeași mâncare și a doua zi', a declarat ea pentru viva.ro.

Citeste si:
Cum afectează alegerea unui aparat de aer conditionat calitatea vieții
Cum afectează alegerea unui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.