Acum câteva zile, Jador a avut parte de o experiență neplăcută, în urma căruia bolidul de lux în valoare de mii de euro i-a fost distrus. În timp ce conducea un cal i-a intrat în față și în doar câteva minute, mașina i s-a făcut praf. Chiar dacă vinovatul ar fi trebuit să plătească pagubele, manelistul nu a putut lăsa ca acest lucru să se întâmple.

Cel din cauza căruia s-a produs accidentul era un copil al cărei familie nu era înstărită și nu ar fi avut de unde să scoată banii pentru reparații. Jador i-a promis celui mic că tatăl lui nu va fi nevoit să îi ofere niciun leu, pentru că a fost și el un copil sărac, știe cum e să nu ai și nu și-a dorit să le facă rău oamenilor respectivi, care cel mai probabil ar fi fost nevoiți să lucreze un an în afară, pentru a obține suma pe care i-o datorau.

Jador are mașina în service

În urma impactului, singura mulțumire a artistului a fost că toți au scăpat cu viață. Zilele acestea, el a fost întrebat care sunt costurile pentru reparații, iar artistul nu a refuzat răspunsul la această întrebare. Se pare că mașina a fost avariată și numai farul îl costă 4000 de euro. Momentan, a dus-o în service și a comandat piesele pe care trebuie să le înlocuiască. Toate acestea îl costă pe îndrăgitul manelist aproximativ 10.000 de euro.

”A fost avariată grav. Numai farul costă 4.000 de euro. Am băgat mașina-n service. Au fost comandate piesele care trebuie înlocuite, cred că au ajuns. Să zic, așa, cred că toată cheltuiala se ridică pe la 10.000 de euro”, a dezvăluit Jador pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.