Andrei Dascălu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România. Acesta le-a atras atenția asupra lui multor doamne și domnișoare, dar se pare că el nu este pregătit în clipa de față pentru nicio relație. Sportivul a suferit mult prea mult în trecut și nu ar vrea să mai treacă prin toate acele momente grele, ci mai degrabă să se concentreze asupra carierei sale.

Recent, a avut o apariție în public cu Roxana Ghiță, fosta lui colegă din echipa Războinicilor, iar ambii au declarat că sunt împreună. Câteva zile mai târziu, s-au separat, iar roșcata s-a afișat alături de fostul ei partener de viață pe care îl părăsise pentru finalistul Survivor România. Mai apoi, el a oferit un interviu în care a mărturisit că era ironic, când a spus că și-ar dori o relație și este convins că au oamenii și-au dat seama de acest lucru.

Andrei Dascălu a suferit în trecut

"Știu că în ultimul timp am declarat că mi-aș dori o relație, am fost ironic și cred că toată lumea și-a dat seama de asta. Nu caut relație, sincer, vreau să îmi văd de treaba mea, momentan. Am multe pe cap, multe de rezolvat și nu cred că este momentul să intru într-o relație.", a declarat Andrei Dascălu, pentru viva.ro.

Mai mult de atât, fostul Războinic a spus că dacă va apărea cineva în viața lui care să aibă toate calitățile pe care și le dorește el, este de părere că vor avea o relație frumoasă. A întâlnit fete care l-au dezamăgit și astfel nu mai poate avea încrederen în oricine. Are o reținere, când vine vorba de relații, din cauza experiențelor din trecut.

"Totuși, dacă va apărea cineva în viața mea, sper să aibă câteva calități: să fie înțelegătoare, comunicativă și să aibă încredere în mine. Dacă o fată are aceste trei atuuri, cred că vom avea o relație frumoasă. Am întâlnit fete care îmi spuneau ceva, dar atitudinea lor arăta altceva. Va avea încredere din partea mea, dar îi voi arăta cu timpul. M-am deschis față de mulți oameni în trecut și am fost rănit. Recunosc, am o reținere atunci când vine vorba despre a avea o relație cu cineva, dar asta pentru că am trecut prin experiențe grele în trecut. Dacă va fi să cunosc pe cineva, îmi doresc înțelegere, comunicare și încredere, asta îmi doresc de la o fată. Cu siguranță dacă dau de o astfel de persoană, vom avea o relație frumoasă, de lungă durată", a mai zis el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.