Andreea Tonciu este o mare iubitoare de vacanțe, iar vara aceasta se distrează pe cinste oriunde îi poftește inima. Frumoasa vedetă a fost, acum doar câteva zile în Turcia, dar a simțit că nu s-a bucurat destul de momentele petrecute acolo, așa că a decis să mai meargă pentru câteva zile și pe litoralul românesc, mai exact în Mamaia. 

Andreea Tonciu a început vacanța cu stângul, pentru că i s-au întâmplat mai multe lucruri care i-au dat bătăi de cap și care au făcut-o să realizeze că viața ei este un foarte palpitantă, dar și că vacanțele au ajuns să o obosească. Ea nu a plecat de una singură în vacanță, ci alături de familia sa. Din nefericire, a uitat să facă un lucru foarte important și anume să îi lase cheia de la apartament surorii sale de care avea mare, mare nevoie.

Andreea Tonciu, vacanță cu multe peripeții

"Viața mea este foarte palpitanta! Cred ca vacantele m-au cam obosit. Acum ma aflu în vacanță la Mamaia cu familia. La cât de uitucă sunt, am uitat să îi las cheia de la apartament surorii mele. Era neapărat sa o las deoarece trebuie sa vină acasa cineva să ne repare ceva.", a declarat Andreea Tonciu pentru antenastars.ro.

Situația respectivă s-a rezolvat, dar ghinioanele nu s-au oprit acolo, pentru că l-ar scurt timp după, Andreea Tonciu și-a pierdut și cheia de la mașină pe care a căutat-o jumătate de oră. Se pare că aceasta se afla în conducta de la aerul condiționat și nu își poate imagina cum a ajuns acolo. Până la urmă au reușit să o scoată și să se bucure de vacanță în continuare.

"După ce am rezolvat asta, am pierdut cheia de la masina. Am cautat-o o ora jumătate. Nu vreți sa știti unde era. La scaun jos e o gaura care duce spre conducta de aer condiționat. Acolo am găsit cheia. Nu pot sa îmi imaginez cum a ajuns acolo. Intr-un final am reușit sa o scoatem și ne-am bucurat de vacanta.", a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.