Oana Lis a demonstrat din nou că este o soție de nota zece! Ea are grijă ca Viorel Lis să fie tratat așa cum trebuie, mai ales că starea lui de sănătate nu este tocmai una bună. Blondina se așteaptă din moment în moment la ce este mai rău, dar indiferent de ce s-ar întâmpla, ea nu are de gând să își lase soțul singur, așa că și-au luat câteva zile de vacanță și se desitrează de minune pe litoralul românesc.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este una bună, dar soția lui are grijă de el și îl iubește până la capăt. Vedeta a fost nevoită să facă o serie de sacrificii doar de dragul partenerului său de viață, pentru că el reprezintă tot pentru ea și nu ar putea să îl lase la greu, când are cea mai mare nevoie de ea.

Oana Lis, sacrificii de dragul soțului

Pe scurt, Oana Lis a renunțat la libertatea sa și nu pleacă nicăieri fără soțul ei. I se pare inadecvat ca ea să meargă în vacanțe, iar el să rămână singur acasă, pentru că starea de sănătate nu îi permite să călătorească atât de mult pe cât și-ar dori. Ea a mai precizat că are și momente sale, în care se relaxează singură, dar nu pleacă multă vreme de acasă. A decis să facă toate aceste lucruri pentru binele celui de lângă ea. Crede că în toți acești ani, de când este soția fostului edil al Capitalei, a reușit să se maturizeze și a realizat că Viorel Lis este familia ei, este totul pentru ea și se bucură de viața sa chiar așa cum este.

"Eu nu plec nicăieri fără el. Mi se pare aiurea sa plec fără el și sa îl las acasă. Am și momentele mele când ma relaxez singura, însă nu plec pentru mult timp. Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui. Viața este scurta, am avut omanei dragi care mi-au dispărut. Uneori ramai cu regrete. Asa ma gândesc și când vine vorba de Viorel. M-am maturizat. Viorel este familia mea, este totul. Trebuie sa înțelegeți asta! Încerc sa ma bucur de viata asa cum este. Găsesc un echilibru!", a declarat Oana Lis pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.