Larisa Udilă a avut un moment de panică, ieri dimineață, moment în care a decis să meargă de urgență la spital. Contracțiile i-au dat mari bătăi de cap fostei concurente de la Bravo, ai stil, care a crezut că va naște fix în momentul respectiv. Ajunsă la spital, medicii au decis să o interneze în ideea în care micuțul ei ar fi putut veni din moment în moment.

Focoasa brunetă a cerut ca partenerul ei de viață, Alexandru Ogică, să fie internat alături de ea, dar având în vedere regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19, acest lucru nu a fost posibil. În această situație, ea a optat pentru o cameră dublă și a stat cu altă fată cu care s-a împrietenit imediat.

Larisa Udilă a devenit mamă pentru prima dată

Ei bine, Larisa Udilă a crezut că va naște ieri, dar din păcate lucrurile nu au mers conform planului și s-au complicat puțin. Și-a dorit să nască natural, dar nici acest lucru nu a fost posibil. Imediat după ce și-a revenit, a făcut o postare pe contul ei oficial de Instagram, unde este foarte activă. Ea și-a dorit să își anunțe fani că Milan a venit pe lume și că, din păcate, a fost nevoit să facă o operație de cezariană. Le-a promis admiratorilor săi că le va da mai multe detalii, după ce se va liniști, iar acum ei stau cu sufletul la gură să afle vești din partea soției lui Alexandru Ogică.

Perioada sarcinii nu a fost una ușoară pentru ea, dar nici una extrem de grea, ba chiar s-a considerat mai frumoasă ca oricând în cele nouă luni. Atât ea, cât și partenerul ei au așteptat foarte mult să își strângă pentru prima dată în brațe băiețelul.

”A venit Milan. Din păcate nu am putut să nasc natural, vă povestesc tot când mă liniștesc”, a mărturisit Larisa Udilă pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.