Cosmin Stanciu a trecut recent printr-o despărțire, iar fanii lui au fost foarte curioși ce anume a dus la ruptura dintre el și Laura, fosta sa parteneră de viață. Cei doi se înțelegeau de minune și nu dădeau semne că relația lor ar ajunge la final atât de devreme, dar nu a fost să fie, iar fostul concurent de la Survivor a vorbit recent despre motivul pentru care s-a ajuns la despărțirea definitvă.

Cât timp s-a aflat în Republica Dominicană, Cosmin Stanciu i-a simțit extrem de tare lipsa iubitei sale, vorbea mereu despre ea ea și era nerăbdător să ajungă acasă și să o strângă în brațe. Cei doi s-au cunoscut cu doar trei luni înainte de plecarea lui din țară, dar a fost un timp suficient pentru el, să realizeze că ea este femeia alături de care ar vrea să trăiască mult timp de acum încolo. Cea care nu a simțit la fel a fost Laura.

De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu și Laura

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, fostul Faimos a ținut să evidențieze faptul că dragoste cu forța nu se poate, iar Laura se pare că nu a fost atât de entuziasmată de revenirea lui în țară. Din punctul lui de vedere, cel mai probabil, ea nu l-a mai putut privi ca pe un iubit, ca pe o persoană alături de care să își dorească să trăiască pentru multă vreme. Cosmin Stanciu a spus că ea ține la el, că îl apreciază pentru ceea ce este, dar nu este suficient într-o relație.

"Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune. Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu. Din punctul meu de vedere, ăsta e singurul răspuns. Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo. Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja. Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea.", a spus Cosmin Stanciu, pentru Stafeta Mixtă.

Citeste si:
Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui se mută la casă nouă: „Este...
Emi de la Noaptea Târziu și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.