Raluca Pastramă a trecut prin clipe de coșmar, după ce a ajuns cu fiica ei și a lui Pepe, Rosa, la spital. Imediat după incident, ea a făcut o serie de declarații despre cele întâmplate, spunând că micuța s-a accidentat la locul de joacă. Fosta soție a lui Pepe nu a putut sta cu mâinile în sân, ci a încercat să o ajute cât de mult a putut.

Raluca Pastramă a mers recent la locul de joacă împreună cu fiicele sale, iar cea mică se juca în parc, moment în care a căzut și s-a ales cu o fractură de os la mâna stângă. Din fericire nu a fost nimic grav, iar acum ei au început să facă deja haz de necaz. Vedeta este de părere că acest lucru i s-ar fi putut întâmpla oricui și este mulțumită că nu a fost mai rău de atât.

Fiica lui Pepe s-a lovit la locul de joacă

„Eram la joacă, în parc, și totul s-a întâmplat pe când alerga. A căzut și gata. S-a ales cu o minunăție de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz”, a declarat Raluca Pastramă, pentru playtech.ro.

Se pare că Raluca nu a fost trasă la răspundere pentru că nu ar fi supravegheat-o suficient de bine pe cea mică. Pepe a fost și el conștient că i s-ar fi putut întâmpla oricui. Vedeta a ma mărturisit că în alte împrejurări ar fi putut să fie mult mai rău, dar din fericire Rosa este bine și s-a ales cu o mică fractură care se va vindeca repede și care nu le-a dat prea mari bătăi de cap părinților ei.

„A înțeles toată lumea, și ai mei, și Pepe, că se putea întâmpla oricui, așa că am trecut cu bine peste această chestiune. În alte împrejurări putea să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a mai zis ea pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.