Ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru Andra și Cătălin Măruță. Cei doi au împlinit 13 ani de când au pășit în fața ofițerului stării civile și au devenit soț și soție. Chiar dacă a trecut foarte mult timp de atunci, eu au reușit să demonstreze că relația lor este una puternică și că nimeni nu poate sta în calea fericirii lor.

Între timp, ei au făcut și doi copii, Eva și David, care le calcă pe urme și de care sunt tare mândri. Fiica lor are deja mii de fani în mediul online care o urmăresc la orice pas și deja se gândește ce vrea să facă pe viitor. Zilele trecute, întreaga familie a mers în Franța, într-o vacanță pe care și-o doreau de multă vreme și unde s-au distrat de minune sau, cel puțin, asta reiese din imaginile pe care cântăreața și prezentatorul le-au publicat în mediul online.

Andra, mesaj emoționant pentru soțul ei

Andra a fost cea care le-a spus fanilor săi ce zi importantă este cea de azi, prin intermediul unei postări în mediul online. Vedeta este de părere că au trecut foarte repede cei 13 ani în care au fost căsătoriți și este fericită pentru faptul că au reușit să facă multe lucruri frumoase împreună, mai ales cei doi copii ai lor.

”Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună eu și Cătălin”, a spus Andra pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.