Emoții mari pentru Laria Udilă și partenerul ei de viață. Vedeta s-a internat acum doar câteva ore în spital și ar putea naște din moment în moment. De la prime ore ale dimineții s-a speriat și a decis să meargă la medic, iar acolo a aflat că a venit vremea ca bebelușul ei să vină pe lume.

Larisa Udilă este în culmea fericirii, iar în câteva ore va deveni mamă pentru prima dată. Focoasa brunetă este o persoană foarte activă în mediul online, așa că le-a vorbit admiratorilor despre starea sa, chiar de pe patul de spital. Se pare, însă, că Alexandru Ogică nu s-a putut interna alături de ea, așa că nu îi fi aproape când li se va naște primul copil. Ea așteaptă cu sufletul la gură să își strângă în frațe băiețelul.

Larisa Udilă, de urgență la spital

„M-am speriat tare de dimineață și am venit de urgență la spital. Medicul mi-a spus că mă internează”, le-a transmis viitoarea mămică fanilor din mediul online.

Ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru cei doi îndrăgostiți, pentru că vor face cunoștință cu băiețelul lor. Ea le-a promis celor care o urmăresc că îi va ține la curent cu tot, iar momentan este bine și are contracții care nu sunt nici foarte dese, nici foarte puternice. Vedeta este foarte speriată și din cauza faptului că Ogică nu s-a putut interna cu ea, a ales o cameră dublă unde stă alături de o altă fată drăguță.

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru noi și sunt atât de emoționată și de entuziasmată și de panicată încât nu aș putea să vă explic. O să vă spun după ce nasc cum a decurs totul și de ce am ajuns la spital. Vreau doar să știți că sunt bine acum și am contracții, dar nu sunt chiar atât de dese și de puternice. Trebuie să ajung în punctul ăla în care o să-l nasc pe bebe, dar vă țin la curent. Deocamdată am contracții micuțe la intervale măricele. Sunt foarte, foarte panicată. Când am ajuns la spital și am văzut cu Ogi nu se poate interna cu mine am optat pentru o cameră dublă și stau cu o fată drăguță”, a mai declarat Larisa Udilă, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.