Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au dus relația la un alt nivel, după ce el și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață. Artista se gândește foarte serios la viitorul ei de când a primit inelul de logodnă și visează deja la întemeierea unei familii frumoase. Viitoarea concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit deja despre aceste lucruri și le-a dat mai dat o veste de zile mari fanilor săi.

Iubitul ei a așteptat momentul perfect pentru a face acest pas important și a găsit chiar și un cadru romantic, unde să îi ofere inelul de logodnă, pe care fanii l-au văzut imediat după pe Instagram și pe care l-au apreciat într-un număr extrem de mare. Nu doar fanii ei au fost luați prin surprindere, ci și cântăreața care nu se aștepta la asta chiar acum.

Nicoleta Nucă are planuri de viitor serioase

Nicoleta Nucă poate afirma cu tărie că este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Frumoasa artistă a acceptat propunerea partenerului său de a-i deveni soție, iar acum deja se vede mamă. Din câte a povestit chiar ea, nu vrea să îi dăruiască un copil celui alături de care va ajunge în fața altarului chiar acum, pentru că nu se simte pregătită, dar pe viitor se va întâmpla și acest lucru.

După aceea, ea vrea să mai adopte încă noi copii, pentru că din punctul ei de vedere să iubești un copil căruia nu i-ai dat tu viață este dovada supremă de iubire. A mai vorbit și cu alte ocazii despre dorința sa de a adopta unul sau doi copii, dar acum este mai hotărâtă ca niciodată.

“Îmi doresc o fetiță. Nu mă simt încă pregătită pentru acest pas, dar ne dorim foarte tare. Pe lângă asta vreau sa mai adopt doi copii. Consider că sa iubești un copil care nu este al tău, este dovada supremă de iubire .” a declarat Nicoleta Nucă pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.