Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o căsnicie de lungă durată și multă lume s-a întrebat cum au reușit cei doi soți să rămână împreună pentru atât de mult timp și să treacă peste toate obstacolele din viața lor. Într-un interviu pe care îndrăgitul artist l-a acordat recent, a vorbit despre mariajul lor și despre frumoasa lui soție pe care o iubește de peste 20 de ani.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt căsătoriți de 15 ani, dar se știu încă din 1995. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste la care multe persoane nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Vedetele au fost mereu aproapiate, chiar și în cele mai grele momente din viața lor, în care alți oameni s-ar fi dat bătuți fără să clipească.

Aurelian Temișan, despre căsnicia lui

Aurealian a povestit că ei nu s-a grăbit deloc în ceea ce îi privește și că nu au un motiv anume pentru care au ales să meargă pe această cale. Și-au urmat instinctul și le-a mers foarte, foarte bine. Au ajuns să se cunoască în cadrul unui spectacol care el lua parte și pe care îl prezenta chiar Monica Davidescu. Au decis să se logodească în anul 2000, după cinci ani, iar nunta a avut loc d-abia în anul 2006.

Marele eveniment s-a desfășurat la Palatul Snagov, de ziua sa de naștere. Căsnicia lor a trecut prin multe teste, dar se pare că au făcut o treabă bună și sunt împreună chiar și în zilele noastre, iar cel mai important este că se înțeleg la fel de bine ca la început.

"Noi ne-am grăbit încet. Sau nu ne-am grăbit deloc. Nu ştiu de ce am ales calea asta. Foarte probabil că aşa am simţit amândoi. Ne-am cunoscut în ianuarie 1995, cu ocazia unui spectacol la care luam parte şi care era prezentat chiar de viitoarea mea soţie. Apoi, ne-am logodit în 2000. Iar nunta am făcut-o în 2006, pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Chiar de ziua mea. Ne-am testat, aşadar, îndelung. Dar am făcut o treabă bună!", a declarat Aurelian Temișan pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.